Герої серіалу Любов і покарання

Halil Ibrahim Aras - Mustafa Baldar

Місце народження Кахраманаш, Туреччина.

Жанри: драма, бойовик, мелодрама.

Фільмографія:

1. Любов і покарання (серіал, 2010)

2. Європейська сторона (серіал, 2004 - 2009)

3. Дитячий секрет (2002)

Halil Kumova - Ahmet Moran

Дата народження 1956. Місце народження Бурса, Туреччина.

Жанри: драма, комедія, бойовик, всього фільмів 13.

Герої серіалу Любов і покарання

Фільмографія:

1. GDO KaraKedi (2013)

2. Ігри правосуддя (2011)

3. Любов і покарання (серіал, 2010)

4. Не сходи с ума (2009)

5. Kirpi (2009)

6. Дестере (2008)

7. Сто двадцять (2008)

Egemen Yavuz - Ismail

Yavuz народився 23 липня 1981 року в місті Анкара, Туреччина.

Фільмографія: Долина вовків: Ірак (2006), Любов і покарання (серіал) (2010)

 

Зейнеп Бесерлер - Nadja

Зейнеп Бесерлер (Zeynep Beserler) Зейнеп Бесерлер (Zeynep Beserler) народилася 1 серпня 1979 року в місті Ізмір, Туреччина. Зейнеп Бесерлер знімається в таких жанрах як бойовик, драма, мелодрама.
Зейнеп Бесерлер

Фільмографія

1. Sov bizinis (2011)

2. Папір (2011)

3. Таємниця султана (2010)

4. Любов і покарань (серіал) (2010 - ...)

5. T? Rkler cildirmis olmali (2009)

Назан Кірілміс - Sevgi

Назан Кірілміс народилася 28 березня 1969 р. у місті Маніса, Туреччина.

Фільмографія

Відчуження (2002)

Aliye (міні-серіал) (2004)

Пори року (2006)

Совість (2008)

Cennetin çocuklari (серіал) (2008)

Любов і покарання (серіал) (2010)

 

Cenk Ertan

Cenk Ertan народився 1 січня 1970 року в місті Almanya, Туреччина.

Cenk Ertan до того як стати актором працював манекенником.

Фільмографія

2011 - Відчайдушні Домогосподарки: Потенції

2010 - Любов і Покарання: Бора

2008 - Поза Кругом: Aycan Demirkan

2007 - за грати: Айдин Їлмаз

2006 - Зустріч, У Мрії

2005 - Життя У позику Джемаль

2005 - Ihlamurlar Під: Джем Акман

Emrah Elçiboga - Esref

Emrah ElçibogaEmrah Elçiboga народився в 1974 році в місті Стамбул, Туреччина. Зріст актора становить 1.77 м

Перший фільм з його участю був знятий в 1999 році.

Emrah знімається в таких жанрах, як драма, мелодрама і бойовик.

Фільмографія

Третя сторінка (1999)

Dar alanda kisa paslasmalar (2000)

Рок (2001)

Sev kardesim (міні-серіал) (2006)

Асі (серіал) (2007-2009)

Oktay Gürsoy - Cem

Oktay Gürsoy народився 23 травня 1984 року у місті Анкара, Туреччина. Знак зодіаку: близнюки. Oktay закінчив театральний університет. Він активно знімається як в серіалах, так і в кіно, в таких жанрах як драма, бойовик, мелодрама.

Фільмографія

Canim ailem (серіал) (2008)

Любов і покарання (серіал)

Sennur Kaya - Leyla

Sennur Kaya народилася 18 квітня 1945 року в місті Стамбул, Туреччина. В даний момент є популярною в Туреччині акторкою.
Фільмографія: Фокусник (2006) 1001 ніч (серіал) (2006 - ...) Любов і покарання (серіал) (2010 - ...)

Gökçe Yanardag - Nazan

Gökçe Yanardag народилася 18 вересня 1975 року в місті Стамбул, Туреччина. Дівчинка з дитинства мріяла бути актрисою і вже в школі брала активну участь у театральних постановках.

Фільмографія

Savunma (міні-серіал) (2000)

Üç kisilik ask (ТБ) (2004), Червнева ніч (серіал) (2004)

Любов і покарання (серіал)

 

Feride Çetin - Чічек (Çiçek Baldar)

Feride Çetin народилася 5 листопада 1980 року в Стамбулі, Туреччина, в сім'ї іммігрантів, що приїхали з Болгарії. Закінчила Стамбульський університет, факультет Комунікації, телебачення і Радіо-мовлення. Вона відвідала аспірантуру в університеті Мармурового моря, Інституті Мистецтв, за спеціальністю Фільму і телевізійного відділу.

Пише статті для різних журналів про кіно в Туреччині.

Фільмографія

Tomris Incer - Sahnur Baldar

Tomris Incer народилася 16 березня 1948 в місті Варна, Болгарія. Стала виступати в Муніципальному Театрі Стамбула з 1974 році. Вона знімалася в багатьох фільмах, театральних і телепостановках.

У 1995 році, İncer отримала нагороду як краща актриса за роль у фільмі "Aylaklar" на кінофестивалі. В 2003 році вона була визнана кращою актрисою за роль у фільмі "Çamur" на 15-му кінофестивалі в Анкарі. У тому ж році вона також отримала приз у номінації краща актриса за виставу в театрі "Gönlümdeki Köşk Olmasa". У Теперішній час, İncer живе і працює в Стамбулі.

Мурат Йилдірім - Саваш (любов та покарання), Демір (серіал Асі)

Народився 13 квітня 1979 року в Конья, Туреччина. Мати була перекладачкою з арабської мови, батько захоплювався театральним мистецтвом. Закінчив машинобудівний факультет Йилдиз технічного університету в Стамбулі. Отримав диплом бакалавра за спеціальністю інженер-механік. Грав у студентському аматорському театрі. Вивчав музику і акторську майстерність в драматичній школі.

Нургуль Ешілчай - Ясемін (Yasemin)

Нургуль Ешільчай - чудова актриса, яка народилася в Туреччині, в містечку Афйон, росла в місті Ізмір. Народилася Нюргуль 26 березня 1976 года. Акторську кар'єру вона розпочала в 1999 р., встигнувши знятися за цей час у 14 фільмах. Повне ім'я Нургуль - Nurgul Yesilcay (Нюргюль Ешілчай). Є однією з найпопулярніших молодих актрис в Туреччині. Прізвище актриси Ешільчай перекладається як «зелений чай». Закінчивши театральний університет Нургюль працювала в театрі, в якому вона зіграла Офелію в постановці «Гамлета» і Бланш в «Трамваї Бажань ».